2015. február 20-ai Képviselő-testületi ülés napirend kiegészítése

Tisztelt Képviselő Hölgy / Úr!

Orosháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete soron következő ülését 2015. február 20. (péntek) 9.00 órai kezdettel tartja.

Levelemmel megküldöm az „Orosháza Város Önkormányzata 2014. évi V. számú költségvetés módosítása” című napirendhez tartozó anyagrészt.
Továbbá a fent megjelölt időpontban tartandó Képviselő-testület nyilvános ülésének napirendi tárgysorozata az alábbi napirendi ponttokkal egészül ki:

  • – A Jövő Építők Turisztikai Desztináció Menedzsment Közhasznú Egyesület 2015. évi támogatása
    • Előadó: Dávid Zoltán polgármester
  • – „Otthon Melege Program” önkormányzati lakások épületenergetikai felújítása
    • Előadó: Hagymási László irodavezető

Kérem a Pénzügyi Bizottság Elnökét, hogy szíveskedjen a fent megjelölt napirendeket a bizottság tárgysorozatába felvenni és megtárgyalni.

A Magyar Államkincstár tájékoztatására tekintettel, mivel kizárólag új típusú formanyomtatvány szerint kell a 2015. januári testületi ülésen elfogadott alapító és módosító okiratokat átszerkeszteni, ezért az „Intézmények alapító okiratának elfogadása” című napirend megtárgyalása nem szükséges, annak levételét javaslom.

Az ülés napirendi pontjaihoz tartozó előterjesztési anyagok a város hivatalos honlapjáról a postázást követően PDF fájl formátumban letölthetőek lesznek.

Kérem az ülésen feltétlen megjelenését.

Orosháza, 2015. február 17.

Tisztelettel:
Dávid Zoltán
polgármester

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux