Átvette a kitüntetést dr. Bándy Rezső

Mivel az április 24-i ünnepség ideje alatt külföldön tartózkodott, így május 29-én, szerdán vette át az Orosháza Városért kitüntetést az ismert jogász.

A városháza kistermében, a családtagok és a hivatal jogászai körében adta át a kitüntetést dr. Bándy Rezsőnek dr. Dancsó József polgármester. Ahogy az április ünnepségen az evangélikus templomban, itt is levetítették a városi televízió által készített kisfilmet, amiben bemutatták Bándy Rezső életútját.

[youtube id=”Twwu-2uyFgQ” mode=”normal” align=”center”]

A polgármester rövid köszöntőjében külön is kiemelte, hogy Bándy Rezső a szó szoros értelmében lokálpatrióta, az elmúlt 23 évben a helyi választási bizottság elnöke volt, mindenki megelégedésére.

Dr. Bándy Rezső átvette a kitüntetést dr. Dancsó Józseftől (Fotó: Melega Krisztián)
Dr. Bándy Rezső átvette a kitüntetést dr. Dancsó Józseftől (Fotó: Melega Krisztián)

A kitüntetés átvétele után arról kérdeztük Bándy Rezsőt, milyen érzések kavarognak benne, és mit üzen az orosháziaknak?

– Meglepetés volt mikor értesültem a kitüntetésről, köszönettel tartozom azoknak, akik erre méltónak találtak. Meggyőződésem, hogy érdemes ezért a városért ténykedni, dolgozni. Biztos vagyok benne, hogy minden embert be lehet vonni a közösségi munkába. Erre bátorítok minden fiatalt és időset, hiszen mindenkinek van ötlete, elképzelése, hogyan lehet szebbé, jobbá tenni Orosházát – mondta.

Forrás: OrosCafé

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux