Az év praxisa a Kárpát medencében

Van egy története?

Ajánlja Ön is kedvenc háziorvosát és praxisát!

Önnek öt perc, neki egy életre szóló ajándék! Csak rákattint a http://www.azevpraxisa.hu/ portálra, és máris segíthet szakmailag és emberileg is elhivatott orvosának és munkatársainak azzal, hogy leírja kedvenc sztoriját és névvel – címmel elküldi ajánlását nekünk. Küldje el saját történetét, amiben szerepel egy mosoly, egy pontos diagnózis, egy nagyszerű terápia, egy küzdelmes gyógyulás, vagy akár egy életmentés. Ha több információra van szüksége, tekintse meg archívumunkban a tavalyi ajánlásokat.

Az Országos Alapellátási Intézet immáron negyedszer írta ki pályázatát, hogy növelje a hazai, illetve a határon túli háziorvosok és nővérek presztízsét, megbecsülését. A szervezők idén is az emberséges és szakmailag is elhivatott gyógyítókra, a példaértékű orvos-beteg kapcsolatokra és az orvosok állhatatos, áldozatos munkájára szeretnék irányítani a szélesebb nyilvánosság figyelmét.. A pályázat kiíróinak olvasatában a szürke hősökről szól a mozgalom. A sok ezer névtelen hősről, aki reggel délben, este, és ha kell éjszaka is teszi a dolgát lelkiismeretesen, embereket gyógyít, értéket teremt, és vallja, hogy a gyógyítás a leghumánusabb foglalkozás.
A pályázat szeretné felhívni a közvélemény figyelmét a modellként követendő orvos-beteg kapcsolatokra, a kulcsfontosságú orvos-beteg bizalomra, és elérni, hogy a média ne csak szidja, dicsérje is az alapellátás szereplőit.

Ahogyan pályázati kiírásunkban olvashatják, egyének, de kollektívák- kórházak, kórházi osztályok, önkormányzatok, tiszti főorvosok, polgármesteri hivatalok, civil szervezetek, szakmai érdekképviseletek – ajánlásait is várjuk.
“Az év praxisa a Kárpát medencében” díjat, 10 hazai és 10 határon túli háziorvos nyerhet el- munkatársaival, a nővérekkel együtt- a páciensek, illetve az önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil és szakmai szervezetek, kórházi osztályok, szakorvosok javaslata alapján.Nem a stílust, nem a bravúros műfaji megoldást, hanem a történetet, és a praxist díjazzuk!

Jelöléseiket, gyógyulásuk történetét a www.azevpraxisa.hu ajánló oldalán küldhetik be 2014. március 10-ig. 

A sztorik értékelése után a zsűri az általa legjobbnak ítélt 10-10 történetet javasolja a második körbe. A toplistás történeteket – abc sorrendben- elolvashatják internetes portálunkon, és önök választhatják ki a legjobbakat közülük.Az Önök szavazatai alapján legmagasabb pontszámot elérő 10-10 történet orvos- nővér főszereplője kapja „Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázat 2013-as OALI díját. Részleteket pályázati kiírásunkban olvashat. Kérjük, ismerősei, munkatársai, barátai körében vigye hírét pályázatunknak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux