Bemutatkozott a jövő – innovációról a Kodolányi egyetemen

Harmadik alakalommal rendezte meg a Kodolányi János Egyetem a Békés Megyei Informatikai Konferenciát – ezúttal az okos otthonok és okos vállalkozások témakört emelték ki a rendezvényen.

Olyan termékek, szolgáltatások mutatkoztak be január utolsó napján Orosházán, melyek most még a jövőt jelentik, de rövid időn belül ott lesznek a háztartásokban, a mindennapokban. A hiánypótló konferencia egyrészt ráirányítja a figyelmet az innovációkra, másrészt viszont világosan megmutatja a pályaválasztás előtt álló fiataloknak, hogy az informatika és a digitalizáció világa Békés megyében is jelen van.

A Kodolányi János Egyetem mindig élen járt az innovációban, fejlesztésekben, konstruktív képzési programokban, s emellett kiváló házigazdája a konferenciának, ezúton is köszönöm az egyetem vezetésének, hogy évről évre vállalják a szervezést – fogalmazott Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere.

Dr. Malatyinszki Szilárd, az intézmény központi székhely igazgatója rámutatott, fontos célkitűzés, hogy a fiatalok testközelből ismerjék meg az informatikai innovációkat, ezt a konferencia számos előadója és kiállítója révén tehetik meg. Ugyanakkor az egyetem arra is hangsúlyt fektet, hogy bemutatkozási lehetőséget kínáljon a témával foglalkozó tehetséges diákoknak. 

Megszakítás
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux