Felhívás – Őszi gyermekétkeztetés

Tisztelt Szülő/Törvényes képviselő!

Központi jogszabály alapján a hátrányos helyzetű és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek, Orosháza Város Önkormányzatának döntése alapján a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 3-tól 18 éves korú gyermekek részére az őszi szünidei déli meleg főétkezést az önkormányzat ingyen biztosítja. Óvodáskorú gyermek esetén csak az óvoda zárva tartásának időtartama alatt jár étkezés.

A jogosultak szülei írásban tájékoztatást kaptak, melynek tartalmára az alábbiak szerint hívom fel ismét figyelmüket:

Az étkezés igénylésére a tájékoztatóhoz mellékelt igénylőlap kitöltésével és az Orosházi Kistérség Egyesített Gyermekjóléti Központja és Családsegítő Szolgálatánál Orosháza, Hajnal u. 1. szám alatt történő benyújtásával van lehetőség /ügyfélfogadás: hétfő, kedd, szerda, csütörtök: 8-16 óráig, pénteken: 8-13 óra 30 percig/. A Családsegítő Szolgálat munkatársai a kitöltésben segítséget nyújtanak.

Az étkezés biztosítása az őszi szünetben a következő napokon történik: 2016. november 02 – től november 04 – ig terjedő munkanapokon.

Az étkezést a Gyermek- és Diákélelmezési Intézmény (Eötvös tér 2.) nyújtja, az intézmény ebédlőjében történő elfogyasztással, vagy a szülő által ételhordóban történő elszállítás útján. A Szentetornyai lakosok a Mátyás király utca 37. szám alatti Óvodában, a Rákóczitelepen lakók a Bácska u 29. sz. alatti Óvodában vehetik át az ételhordókat.

Az étel elszállításának vagy helyben fogyasztásának igényét az Orosházi Kistérség Egyesített Gyermekjóléti Központja és Családsegítő Szolgálatánál kérjük jelezni. A Családsegítő Szolgálatnál történik az étkezés igénybevételét biztosító étkezési jegyek átvétele és az étkezés valamilyen oknál fogva bekövetkező lemondása.

Önkormányzat Jegyzője

Megszakítás
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux