Felhívás – Partnerségi véleményezés

TISZTELT OROSHÁZI LAKOSOK,
VÉLEMÉNYEZŐ PARTNEREK!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a településkép védelméről szóló, 2018. január 01. napjától hatályos 30/2017. (XII.21.) önkormányzati rendelet felülvizsgálatát követően annak rendeletmódosítása (véleményezési dokumentációja) elkészült.

A rendelettervezetben pontosításra került a partnerségi egyeztetésben résztvevők köre, a hirdetményekre vonatkozó rendelkezések, helyi védelemre javasolt ingatlanok tulajdonosainak értesítési módjai, a helyi védettség megszüntetésének esetei, a településkép-védelmi bírságra vonatkozó rendelkezések, valamint két ingatlan vonatkozásában – Győri Vilmos tér 2. szám alatti 2394. hrsz-ú, valamint Töhötöm utca 54. szám alatti 903. hrsz-ú ingatlanok – helyi védettségének törlése.

A Partnerségi véleményezés az Orosháza város településfejlesztési, településrendezési és településképpel kapcsolatos feladataival összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 19/2017. (VII.03.) önkormányzati rendelet szerint történik.

A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről 2020. évi LVIII. törvény 165. §-ára tekintettel a véleménynyilvánítást az alábbiak szerint biztosítja Orosháza Város Önkormányzata 2020. október 05. napjától 2020. október 19. napján 16:00-ig:

Amennyiben a lakosság, partnerek részéről bárkinek észrevétele van a tárgykört érintően, tájékoztatást nyújtunk az önkormányzati rendelet módosításával kapcsolatosan, arra vonatkozóan kérdéseket, észrevételeket, javaslatokat tehetnek elektronikusan a miszlai.judit@oroshaza.hu címen, telefonon a 06(68)514-259 telefonszámon, írásban pedig eljuttathatják postán az 5900 Orosháza, Szabadság tér 4-6. címre.

A módosítás teljes terjedelemben az önkormányzati honlapon IDE kattintva elérhető, illetve az Orosházi Polgármesteri Hivatalban ügyfélfogadási időben a hirdetőtáblán megtekinthető.

 

 

Orosháza, 2020. szeptember 28.

 

Letöltés (PDF, Ismeretlen)

Megszakítás
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux