FELHÍVÁS – Tavaszi szünidei gyermekétkeztetés

Tisztelt Szülő/Törvényes képviselő!

Központi jogszabály, továbbá Orosháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének döntése alapján a hátrányos helyzetű és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek, és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, bölcsődés, óvodás, általános és középiskolás korú gyermekek 5 hónaptól -18 éves gyermekek részére, ideértve azokat a gyermekeket is, akik nem rendelkeznek intézményi, bölcsődei, óvodai, vagy iskolai tanulói jogviszonnyal a tavaszi szünidőben 2019. április 18-án, 23-án munkanapokon egyszeri meleg étkezést (összesen 2 ebédet, készétel konzervek formájában) az önkormányzat ingyenesen biztosítja.

Bölcsődei intézményi jogviszonnyal rendelkező gyermek esetében szünidei gyermekétkeztetés biztosítására az intézmény folyamatos nyitva tartása miatt nem kerül sor. Óvodai intézményi jogviszonnyal rendelkező gyermek esetén csak az óvoda zárva tartásának időtartamára igényelhető étkezés.

Az étkezés igénylésére a tájékoztatóhoz mellékelt igénylőlap kitöltésével és az

Orosházi Kistérség Egyesített Gyermekjóléti Központja és Családsegítő Szolgálatánál Orosháza, Hajnal u. 1. szám alatt történő benyújtásával van lehetőség /ügyfélfogadás: hétfő, szerda, csütörtök: 8-16 óráig, pénteken: 8-12 óráig/.

A Családsegítő Szolgálat munkatársai a kitöltésben segítséget nyújtanak.

Kérem, hogy igénylését lehetőleg 2019. április 09.
napjával bezárólag adja le
a Családsegítő Szolgálatnál.

A 2019. április 18. és április 23. napjára tekintettel nyújtott készétel konzervek 2019. április 17-én, szerdán vehetők át az alábbi helyszíneken:

–   Gyermek- és Diákélelmezési Intézmény (Eötvös tér 2.)
–   Szentetornyán a Mátyás király utca 37. szám alatti Óvodában, Rákóczitelepen a Bácska u. 29. szám alatti Óvodában.

A külterületre a kiszállítást a tanyagondnoki szolgáltat biztosítja.

A Családsegítő Szolgálatnál történik az étkezés igénybevételét biztosító étkezési jegyek átadása, melyeket a készétel konzervek átvételéhez szíveskedjenek magukkal vinni és a helyszínen bemutatni.

 

Orosháza, 2019. március 19.

 

Letöltés (PDF, 81KB)

Megszakítás
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux