Helyi adó aktuális

Felhívjuk tisztelt adózóink figyelmét, hogy 2014. március 17. a befizetési határideje a helyi adók és a gépjárműadó első féléves részletének.

A befizetéshez a helyi szokás szerint csekket fogunk küldeni. A korábbi évektől eltérően minden érintett számlaegyenleg-értesítőt is fog kapni, amiben részletesen kimutatjuk az adótárgyakat és a hozzájuk tartozó fizetési kötelezettséget. Akinek változik az építményadó vagy a gépjárműadó összege, határozatot  fog erről kapni, külön küldeményben. Az iparűzési adó bevallásához (határidő: június 2.) a tavalyi évhez hasonlóan most sem küldünk nyomtatványt, az letölthető a város honlapjáról ide kattintva.

Ugyanitt elérhető a hatályos helyi adókról szóló önkormányzati rendelet, az adókkal kapcsolatos számlaszámok, egyéb nyomtatványok  és más aktualitások (többek között a KATA-val kapcsolatos szabályok).  Az idegenforgalmi adó bevallása és megfizetése fentiektől eltérően a megszokott módon, a tárgyhónapot követő hó 15. napjáig esedékes. Erről külön értesítést nem küldünk. A bevallások kitöltése és benyújtása továbbra sem lehetséges elektronikus módon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux