IV. Szauna Szeánsz Oscar elődöntő

Megrendezik a IV. Szauna Szeánsz Oscar-t.

Országszerte több helyszínen szavazhat a szaunázó közönség kedvenc szauna mestereikre. A verseny elődöntőből, három középdöntőből és döntőből áll.

Az elődöntő időpontja: 2013. 11. 09-10 Kezdés: 17:00 óra

Időpont egyeztetés az 68/512-260 telefonszámon.

Szauna Szeánsz Oscar elődöntő, 2013. november 9–10.
Szauna Szeánsz Oscar elődöntő, 2013. november 9–10.

Gyopárosfürdőn a szeánszokon való részvétel ingyenes!

Az elődöntőn kizárólag a vendégeink értékelik a szaunamesterek munkáját, a pontszámok alapján történik a rangsorolás. Középdöntőn a szaunamesterek versenyszeánszait a vendégek és szakmai zsűri is pontozza, előre felállított szakmai szempontok alapján. A döntőbe már csak 9 szaunamester juthat tovább.

A Szauna Szeánsz® Oscar díjat elnyert szaunamester, 1 évig viselheti büszkén e rangos címet. A következő évben megrendezésre kerülő versenyen megpróbálhatja megvédeni azt.

Az elődöntőkön a vendégek 1-5-ig osztályozhatják a szaunamestereket. Minden vendég saját szubjektív véleménye szerint pontozhat.

Az értékelés szempontjai:

  1. Milyen hangulatú a szeánsz?
  2. Milyen klímát tud teremteni, mennyire hatékony a ventillációja?
  3. Mennyire felkészült szakmailag?

Egy vendég egy szaunamesterre egy pontszámot adhat le!

A vendégek pontszámaikat a szeánszok végén, a számukra biztosított szavazócédulára írhatják rá a szaunamester számának feltüntetésével. Ezt követően értékelésüket erre a célra kihelyezett szavazó urnába kell, beledobják.

Középdöntő

A legtöbb pontot kapott maximum 30 szaunamester a három középdöntő egyikén, a kijelölt helyszínen, versenyez. A két napos fordulók végén a közönség és a zsűri közös döntése alapján 3-3 szaunamester jut a döntőbe. Így a három középdöntőből összesen kilenc szaunamester jut tovább a döntőbe.

A döntő

A döntő két napos, szombat és vasárnapi napon. Helyszín: Orosháza Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő.

Szombaton mindenki bemutatja versenyszeánszát és a közönség pontozása alapján öt szaunamester jut tovább vasárnapra. Vasárnap minden szaunamester egy szeánszot vezet le, a közönség és a zsűri közösen dönti el, ki viselheti a Szauna Szeánsz® Oscar címet és a további helyezéseket.

Megszakítás
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux