Lakossági felhívás – Karbantartási munkákról

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!

Értesítjük Önöket, hogy Orosháza város közigazgatási területén (kül- és belterületen) az EDF DÉMÁSZ HÁLÓZATI ELOSZTÓ KFT. megbízásából a FEED-ORG Bt. munkatársai a nagy-, közép-, és kisfeszültségű szabadvezeték nyomvonalán karbantartási, gallyazási munkát végeznek. A munkák 2014. április 7-től kezdődnek el.Amennyiben a vezeték közelében lévő fa- növényzet az áramszolgáltatást veszélyezteti, az eltávolításra kerül.

A munkát végzők a kivágott fákat, gallyakat az ingatlanok előtt letárolják, azt az ingatlantulajdonosok elszállíthatják, azzal szabadon rendelkezhetnek.Amennyiben az ingatlantulajdonosok nem tartanak igényt a keletkezett nyesedékre, abban az esetben az a vállalkozó által elszállításra kerül.

A tulajdonosok maguk is elvégezhetik az ingatlanuk előtt lévő fákon a metszést, illetve a vonatkozó előírások betartásával – különös tekintettel a vezetékek veszélyes megközelítésére – kialakíthatják a megfelelő védőtávolságot (kisfeszültségű vezeték esetében 1 méter, középfeszültségű vezeték esetében 2,5 méter).

Kérjük szíves megértésüket és türelmüket.

 Orosháza Város Önkormányzata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux