Mesterecset pályázat

Az iskolakezdéssel újraindul a Mesterecset pályázat

Szeptember 7-én újraindul a Mesterecset pályázat, amely a Magyar Államkincstár által tavasszal elindított, ám a vírushelyzet miatt megszakított első szakasz folytatása. A pályázatra a szervezők két témában várnak a rajzok és festmények mellett izgalmas képregényeket, maketteket, fotókat, digitális rajzokat vagy akár kollázsokat a pénzügyi tudatosság témakörén belül. Az elektronikus úton benyújtandó alkotások beküldési határideje: 2020. november 8. További részletek a pályázat hivatalos honlapján találhatóak (www.mesterecset-palyazat.hu).

 

A Kincstár a következő két érdekes témában várja az alkotni vágyó gyerekektől és fiataloktól a kreatív gondolatok megjelenítését:

„Én így fizetek 20 év múlva”

„Én így képzelem el a Babakötvényt”

„A pályázat újraindításával szeretnénk minél több gyermeknek, fiatalnak lehetőséget adni pályaműve elkészítésére és beküldésére, hiszen tapasztalatunk szerint számos pályázat iskolákban készül el, felkészítő tanárok mentorálásával. A számos alkotási móddal pedig lehetőséget biztosítunk mindenkinek, hogy a hozzá legközelebb álló módon mutassa meg kreativitását. ” – vélekedett dr. Borbély László András, a Magyar Államkincstár pénzforgalmi elnökhelyettese, a bíráló bizottság elnöke.

A Kincstár 5-től 18-éves korig várja a pályaműveket a következő négy kategóriában: hagyományos (fizikai) művek kategóriái életkorok szerinti díjazással (5-8 évesek; 9-13 évesek, 14-18 évesek) és digitális művek életkortól független (5-18 évesek) díjazással. A szakmai zsűri a legötletesebb alkotásokat értékes vásárlási utalványokkal díjazza, a fődíj mind a négy kategóriában 150 000 Ft összegű értékű utalvány.

A pályázatok minden esetben a www.mesterecset-palyazat.hu honlapon nyújthatóak be a pályázati űrlap kitöltésével, az ott található feltöltési instrukciókat követve.

Budapest, 2020. szeptember 7.

 

Letöltés (PDF, 2.68MB)

Megszakítás
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux