Orosháza Város Településfejlesztési Koncepciója, Orosháza Város Integrált Településfejlesztési Stratégiája

Letöltés (PDF, 8.93MB)

Letöltés (PDF, 107KB)

Tisztelt Lakosok, Véleményező Partnerek!

Orosháza Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 7/2016.(I.29.) K. t. számú határozatával elfogadta a város Integrált Településfejlesztési Stratégiáját. A stratégia „Zöld Város” programjának végrehajtása érdekében azóta részletesebb vizsgálatokra került sor, melyekre alapozva módosítások szükségesek a dokumentumban.

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XII.8.) Kormányrendelet (továbbiakban: Elj.) 31. § szerint véleményét kérem Orosháza Város Integrált Településfejlesztési Stratégiájának módosító anyagáról. A módosítás a véleményezési eljárás lefolytatását követően, a szükséges korrekciókkal és kiegészítésekkel lesz majd egybeszerkesztve a jelenleg hatályos ITS anyagával.

A stratégia módosító tervanyaga az alábbiakban tölthető le.

Elérhető az Orosházára vonatkozó jelenleg érvényes Integrált Településfejlesztési Stratégia is az alábbi helyen

http://www.oroshaza.hu/2015/11/11/oroshaza-varos-koncepcioja/

A Partnerségi véleményezés a tervezés társadalmi egyeztetésére vonatkozó, a Képviselő-testület 30/2015. (II. 20.) K. t. határozatában elfogadott Partnerség rendben történik.

Tisztelt lakosaink és egyeztető partnereink a stratégia kiegészítő tervanyagáról véleményeiket 2016. április 30-ig közölhetik elektronikusan a korodi.attila@oroshaza.hu címre, postán az 5900  Orosháza, Szabadság tér 4-6. címre, vagy személyesen Orosháza Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatala titkárságra juttathatják el.

Dávid Zoltán
polgármester

Letöltés (DOC, 41KB)

Letöltés (PDF, 9.16MB)

Letöltés (PDF, 1.24MB)

megalapozo_vizsgalat
A dokumentum letöltéséhez kattintson a képre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux