Pályázati kiírás raktárépület bontásra

Orosháza Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 28/2013.(II. 1) K.t.számú határozatában kijelölte bontásra Orosháza Gyopárosi út 3. szám alatti 7505/7 hrsz-ú ingatlanon lévő 3 db raktárépület bontását. A Békés Megyei Kormányhivatal Szarvasi Járási Hivatal Járási Építésügyi Hivatalához bejelentésre, került a bontás elkezdése.

Az épületek nettó alapterülete: 1. számú 217,90 m2, a 2. számú 196,40 m2 és 3. számú 196,40 m2. Az épületek alapozása beton pilléralap, függőleges telemarketer acél vázszerkezet, 5 cm vastag betonyp falpanelekkel. Vízszintes telemarketer acél rácsos tartó alsó övére rögzített betonyp panelekből épült. A tetőszerkezetük acél rácsos tartószerkezetű nyeregtető hullámpakla fedéssel. Az épületben acél nyílás athidalások találhatók, fém szerkezetű ajtókkal, fa- és fém szerkezetű ablakokkal. A helyiségek padló burkolata beton járdalap. Az épületben közmű ellátás nincs.

A hullámpala tetőfedő anyag azbeszt tartalmú veszélyes hulladék, amelyet kijelölt lerakó helyre kell elszállíttatni.

A bontási munkákat 2013. július 31.-ig kell elvégezni. A pályázathoz csatolni kell egyéni vállalkozó esetében a munkavégzés jogosultságát igazoló vállalkozói igazolvány fénymásolatát, gazdasági társaság esetében cégbejegyzési kivonat fénymásolatát valamint a tárgyalásra jogosult személy telefonos elérhetőségét A szerződés megkötésének a biztosítására és a bontási törmelék kiírás szerinti elszállításának garantálása érdekében a nyertes pályázónak a szerződés megkötése előtt 200.000,-Ft kauciót kell letétbe helyeznie, amelyet a bontás utáni munkaterület átvétele után visszautalásra kerül. Ha a nyertes pályázó a vállalkozói szerződést az épület bontására nem köti meg, vagy a bontást követően a munkaterületet nem megfelelő állapotba állítja helyre a kaució az ajánlat kérőt illeti annak visszakövetelésére a nyertes ajánlat kérő nem tarthat igényt.

Az építési és bontási hulladékok kezelésének részletes szabályairól szóló 45/2004.(VII.26) BM-KvVM együttes rendeletben foglaltaknak megfelelően a bontási anyag hasznosítható részét a bontást végző felhasználhatja, míg a bontási törmeléket a törmelék befogadására jogosult hulladéklerakó telepre kell szállítania. A befogadási szándékról a telepnek nyilatkozatot kell kiállítania, melyet a pályázathoz csatolni kell. A lerakási díj a bontást végző vállalkozót terheli. A bontás befejezését követően a vállalkozónak a készre jelentés mellékleteként csatolni kell a hulladékot kezelő átvételi igazolását. A bontás elvégzésénél figyelembe kell venni a bontásról készített engedélyezési tervdokumentációban foglaltakat, illetve be kell tartani a jogerős bontási engedélyben előírtakat. A bontás felelős műszaki vezetőjének biztosítása a vállalkozó feladata. Az ajánlathoz csatolni kell a pályázó felelős műszaki vezetőjének a bontási munkák irányítására vonatkozó szándéknyilatkozatát.

Az ingatlant a jelenlegi terepszintnek megfelelően rendezetten, törmelékmentesen kell a megbízó részére átadni. Az ingatlanon semmiféle építmény, illetve építési hulladék nem maradhat. A bontás során az épület felszín alatti (alap) részeit, az esetlegesen előforduló tározó aknákat is ki kell termelni és a kitermelés helyét a terepszint magasságáig vissza kell tölteni, és azt rétegesen tömöríteni kell.

A pályázatnak egyértelműen tartalmaznia kell a hirdetményben meghatározott feltételekre adott ajánlatot.

A pályázatokat 2013. június 14-én 10.00 óráig kell leadni a Polgármesteri Hivatal 2 emelet 19. sz. irodájában, melyhez a szükséges mellékletekkel kell csatolni. A nyertes pályázó kiértesítésére 2013. június 18-ig kerül sor. A szerzõdés megkötésének határideje: 2013. június 21.

További információ a Polgármesteri Hivatal 2. emelet 19. sz. irodájában, vagy az 68/413022/147 mellék telefonszámon kapható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux