Ügyfélfogadási Rend Változás!

Tisztelt Ügyfeleink!

Az Orosházi Polgármesteri Hivatal is – hasonlóan a gazdasági és társadalmi élet más területeihez – az energiaellátás és energiafelhasználás kialakult és jövőbeli állapotából, annak drasztikus áremelkedéséből fakadó olyan kihívások elé néz, amelyben biztosítania szükséges feladatai ellátása mellett, azoknak a racionális lépéseknek a megtételét, amellyel képesnek mutatkozik működési kiadásaiban jelentős költséget megtakarítani.

Azon alapvető változások, amelyek a nemzetközi és annak hatásaként a hazai energiaszektorban végbementek, olyan körülmények közé terelik az Orosházi Polgármesteri Hivatal jövőbeli működését, amelyben kiemelt szemponttá vált a Hivatal felkészülése a feladatellátás költséghatékony „irodaüzemi” átrendezésére, az ügyfélellátás biztonsága fenntartására, valamint rugalmas – átmeneti időre meghatározott – struktúra kialakítására.

Az Orosházi Polgármesteri Hivatal működésének 2022. október 17. napja és 2023. április 30. napja közötti időszakra vonatkozó időtartamára – az Orosházi Polgármesteri Hivatal Szervezeti és Működési Szabályzata IV. fejezetének 2. pont b) pontja alapján az energia-veszélyhelyzet idejére – a következő ügyfélfogadási rendet hirdetem ki:

 

Hétfő: 8.00 órától 12.00 óráig

12.30 órától 16.00 óráig

Kedd: nincs ügyfélfogadás
Szerda: 8.00 órától 12.00 óráig

12.30 órától 16.00 óráig

Csütörtök: 8.00 órától 12.00 óráig

délután nincs ügyfélfogadás

Péntek: nincs ügyfélfogadás

 

Tájékoztatom a Tisztelt Ügyfeleket, hogy ügyeiket elektronikus úton (ügyfélkapun, hivatali kapun és cégkapun), vagy telefonon – hétfőtől csütörtökig terjedően – továbbra is intézhetik.

Orosháza, 2022. szeptember 30.

Dr. Burai Mihály

jegyző

Megszakítás
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux